Коли викликати терапевта додому?

Приватна медицина набуває все більшої популярності. Для того, щоб в державній клініці отримати допомогу, як правило, необхідно витратити величезну кількість часу, нервів і здоров’я. Випадків, коли в задушливій лікарні ослаблені люди непритомніли, більш ніж достатньо. Викликати ж лікаря з поліклініки додому наразі вже майже неможливо. Тому все більше співгромадян вирішують звернутися за приватною медичною допомогою.

КОЛИ НЕОБХІДНО ВИКЛИКАТИ ТЕРАПЕВТА ДОДОМУ

  • Зазвичай терапевта викликають при вкрай гострих проявах захворювання, проте послугою варто скористатися і при прояві загальної слабкості, нездужанні, перших ознаках простудних захворювань. Природно, обов’язково потрібно викликати терапевта при високій температурі, особливо, якщо її не вдається збити власними силами. Нерідко вдома одночасно захворює вся сім’я, тому лікар може відразу обстежити всіх її членів.
  • Варто пам’ятати, що в домашніх умовах можлива комплексна діагностика, зі зняттям кардіограми, УЗД, отоскопом, діагностикою інфаркту та застосуванням інших засобів діагностики.
  • Бажано під час виклику за телефоном якомога докладніше перерахувати симптоми. Якщо під час діагностики з’ясується, що потрібна термінова госпіталізація, клініка може прийняти пацієнта до себе або забезпечити його супровід до державної лікарні. Іноді фахівці пропонують проконтролювати хід лікування пацієнта в державних лікувальних закладах.
  • Варто викликати терапевта і в разі, якщо у пацієнта існують побоювання, що дільничний лікар призначить неправильне лікування. На жаль, такі випадки бувають нерідко, а пити медикаменти, які не підходять, і небезпечно для здоров’я, і ​​дорого. Крім того, дільничні лікарі люблять виписувати величезну кількість напрямків на всілякі аналізи, часто абсолютно не потрібні. Державні лікарні таким чином можуть компенсувати маленькі зарплати.
  • Виклик лікаря додому приватного фахівця дозволяє регулювати термін лікарняного, якщо, наприклад, вийде одужати раніше запланованого терміну, а також заощадити величезну кількість часу на стояння в чергах, на походах за різними номерками, результатами обстежень. Для тих, хто працює за графіком, у кого немає з ким залишити дітей, подібні послуги є справжнім порятунком.

ЧИМ ЗРУЧНИЙ ВИКЛИК терапевта додому

В першу чергу, виклик терапевта додому з приватної лікарні зручний тим, що лікар прийде в строго призначений час. Причому, час це зазвичай вибирає сам клієнт. Після дзвінка, на огляд і отримання консультації можна розраховувати вже через пару годин. Це дуже зручно, коли людина відчуває, що починає сильно хворіти. Виявивши на ранній стадії бронхіт або запалення легенів, лікар оперативно призначить лікування при серйозних захворюваннях ранній діагноз особливо важливий. Крім того, лікарі з приватних клінік зараз наділені повними повноваженнями, так що цілком можуть оформити лікарняний і всі інші необхідні довідки та документи. Саме в цьому і полягає основна зручність даної послуги, що хворий може відлежатися вдома і не переживати, що це буде прогул на роботі. А якщо він заразився якимось інфекційним захворюванням, виклик лікаря ще й допоможе убезпечити інших людей від зараження.

Послугою можна скористатися по-різному. Якщо є бажання, можна викликати лікаря тільки один раз, для установки діагнозу. Він випише всі необхідні направлення на аналізи та призначить дату прийому вже безпосередньо в лікарні. Якщо ж виходити з дому немає можливості й бажання, то терапевта можна буде викликати й в наступні рази вже для фінального огляду та оформлення всіх документів. Більш того, разом з терапевтом можна запросити практично будь-якого іншого фахівця, в тому числі і медсестру для проведення процедур і взяття аналізів. Це особливо важливо, якщо виникають якісь ускладнення, або та ж застуда протікає на тлі якогось хронічного захворювання. Природно, в домашніх умовах одужувати набагато легше, навіть психологічно домашня обстановка сприятливо впливає на хворого. У більшості приватних клінік наступні виклики стоять вже набагато дешевше.

Крім того, варто визнати, що приватний лікар завжди приділяє більше уваги хворим, ніж державний. У приватну клініку беруть фахівців тільки з хорошим досвідом роботи. Там їм достатньо платять за працю, тому лікарі більш ввічливі зі своїми клієнтами й працюють якісно і з бажанням. Хто хоч раз скористався такою послугою, швидше за все, в майбутньому не захоче повертатися в міські поліклініки.

І ще одна дуже важлива перевага відвідуючи районну лікарню в період епідемій грипу і ГРЗ, можна заразитися ще сильніше або підхопити якесь інше захворювання. Приватна медицина дозволяє себе убезпечити від інших хворих.

Поділитися

Facebook
Telegram
Twitter
Email
Scroll to Top